Luštěninové kari

Suroviny:
- kousek květáku
- 2 hrsti dmBio žluté čočky
- jarní cibulka
- cibule
- 100 ml dmBio zeleninového vývaru
- 400 ml dmBio kokosového mléka
- žlutá kari pasta
- kousek cukety
- 220 g dmBio cizrny
- 2 polévková lžíce dmBio Ghee nebo dmBio řepkového oleje
Příloha:
- batáty nebo rýže
Postup:
Na oleji si orestujeme cibulku. Poté přidáme cuketu, jarní cibulku, čočku a květák. Zeleninu lehce podlijeme zeleninovým vývarem. Necháme povařit pod poklicí, aby vše změklo. Poté přidáme cizrnu, kari pastu a kokosové mléko. Dochutíme solí, pepřem a ještě společně povaříme. Servírujeme s pečenými batáty, nebo třeba rýží. Záleží na vaší chuti.

Produkty:
3 produkty
Seřadit podle: