dmBio frittata ze sladkých brambor
Přísady:
- 1 ½ ks sladkých brambor
- 1 PL olivového oleje a trochu oleje na pokapání
- 1 snítka rozmarýnu
- ½ červené cibule nakrájené na kroužky
- 1 stroužek česneku
- 3 vejce
- 50 ml rýžového nápoje
- sůl, pepř
- 1 hrst dýňových semínek
Příprava:
1. Předehřejte troubu na 200 °C.
2. Sladké brambory očistěte a nakrájejte na kostičky, rozložte je na plech a pokapejte olivovým olejem.
3. Natrhejte rozmarýnové listy, jemně je nasekejte a rozmarýnem posypte sladké brambory. Brambory pečte v troubě po dobu 20 minut.
4. Cibulkou a česnekem posypte brambory a znovu vložte do trouby na 10 minut.
5. V misce rozšlehejte vejce s rýžovým mlékem, solí a pepřem.
6. Na pánvi rozpalte olivový olej. Přidejte směs ze sladkých brambor a rovnoměrně ji rozložte na pánev. Vlijte vaječnou směs a plamen snižte na střední teplotu. Nechte vaječnou směs trochu ztuhnout.
7. Když je horní část frittaty téměř pevná, posypte ji dýňovými semínky a vložte pánev do trouby na 10 minut.
Produkty:
4 produkty
Seřadit podle: