Hlavní navigaceNavigace kategoriíHlavní obsah

dmBio rajčatovo-čočková polévka s kapustou a kurkumou

Miska čočkové polévky s bylinkami a plochým chlebem na dřevěném podnosu.

Přísady na 2 porce:

  • 250 g červené čočky
  • 400 g loupaných rajčat (čerstvých nebo konzervovaných)
  • 4 listy kadeřavé kapusty
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce kokosového oleje
  • 2 lžičky kurkumy
  • 400 ml zeleninového vývaru
  • čerstvá petrželka

Příprava:

1. Rajčata oloupejte.

2. Listy kadeřavé kapusty nasekejte nahrubo.

3. Oloupanou cibuli a česnek nasekejte nadrobno.

4. V hrnci zahřejte kokosový olej a krátce na něm poduste cibuli, česnek a červenou čočku.

5. Zalijte zeleninovým vývarem.

6. Přidejte 2 lžičky kurkumy a rajčata.

7. Přidejte nasekané listy kapusty a směs vařte cca 10 minut.

8. Dochuťte solí, pepřem a petrželkou.

Podobné kategorie produktů