Konec seznamu
Krok za krokem na cestě k vám domů
Než se k vám dostane hotový produkt, projde mnoha výrobními fázemi. Na následujících řádcích získáte představu o výrobě produktu a dozvíte se, kdo se na jeho výrobě podílel.

Bodamské jezero, Bodman-Ludwigshafen, Německo
Cesta naší dmBio jablečné šťávy začíná u Bodamského jezera v Německu. Tamější region je známý svými ovocnými sady s jabloněmi, jejichž plody se mimo jiné využívají k výrobě šťáv. Jabloně představují důležitou součást místního zemědělství a přispívají k rozmanitosti ekologického systému. Sady v oblasti Bodamského jezera jsou také biotopem pro řadu živočišných a rostlinných druhů.
Bodamské jezero, Stockach, Německo
Jablka z ovocných sadů určených pro výrobu šťávy zpracovává a uvádí na trh nedaleká moštárna ve Stockachu u Bodamského jezera, což zajišťuje regionální přidanou hodnotu. Tato moštárna se aktivně zasazuje o zachování přirozených ovocných sadů a plantáží, které jsou pro tento region typické.
Lütgenrode, Dolní Sasko, Německo
Další část cesta jablečné šťávy pokračuje do Lütgenrode, kde probíhá stáčení do obalů. Celý výrobní řetězec tak zůstává výhradně v Německu.
Náš výrobní partner a dodavatel, Lütgenrode, Německo
Náš výrobní partner se specializuje na výrobu ovocných šťáv, u kterých klade důraz na kvalitu a chuť. Sociální a ekologická udržitelnost i etické jednání patří k hlavním hodnotám tohoto partnera, což dokládá množstvím podporovaných projektů. Mezi ně patří například podpora zakládání květnatých luk pro včely a obnova, zachování a péče o tradiční ovocné sady.
Od nás k vám
Z našich distribučních center míří jablečná šťáva dmBio na poslední etapu své cesty – do našich prodejen dm. Jakmile dorazí na místo určení, je umístěná do regálů, kde ji najdete při příštím nákupu.