Rychlé špagety s pestem, tofu a praženými kešu ořechy
Rychlé & snadné
•
Vegetariánské
•
Bez laktózy
•
Hlavní chod
•
Veganské
•
italská kuchyně
Přísady
dmBio bio pesto bazalka & kešu
dmBio Naturland italské bylinky
dmBio bio špagety
dmBio bio ořechy kešu, jádra nepražená lámaná
dmBio bio extra panenský olivový olej Nativ
dmBio bio tofu
Příprava
Špagety uvaříme v osolené vodě dle návodu. Odebereme jednu naběračku vody, ve které se těstoviny vařily, a scedíme je. Na pánvi orestujeme nasucho kešu ořechy a dáme je stranou.
Na pánev dáme olivový olej a tofu na kostičky. Smažíme dozlatova. Poté přidáme pesto a vodu z těstovin. Vše prohřejeme a dochutíme sušenými italskými bylinkami. Nakonec do směsi vsypeme uvařené těstoviny a promícháme. Servírujeme ozdobené kešu ořechy.
Připravte si k obědu nebo k večeři tyto chutné špagety. Jistě oceníte jejich příjemnou chuť i rychlou přípravu. dmBio bio pesto bazalka & kešu má veganské složení, na své si tak přijdou nejen vegani, ale i ti, kteří se potýkají s intolerancí laktózy.
Konec seznamu