Hlavní navigaceNavigace kategoriíHlavní obsah

Rychlé špagety s pestem, tofu a praženými kešu ořechy

Rychlé & snadné

Vegetariánské

Bez laktózy

Hlavní chod

Veganské

italská kuchyně

Přísady

  • dmBio bio pesto bazalka & kešu

  • dmBio Naturland italské bylinky

  • dmBio bio špagety

  • dmBio bio ořechy kešu, jádra nepražená lámaná

  • dmBio bio extra panenský olivový olej Nativ

  • dmBio bio tofu

Příprava

  1. Špagety uvaříme v osolené vodě dle návodu. Odebereme jednu naběračku vody, ve které se těstoviny vařily, a scedíme je. Na pánvi orestujeme nasucho kešu ořechy a dáme je stranou.

  2. Na pánev dáme olivový olej a tofu na kostičky. Smažíme dozlatova. Poté přidáme pesto a vodu z těstovin. Vše prohřejeme a dochutíme sušenými italskými bylinkami. Nakonec do směsi vsypeme uvařené těstoviny a promícháme. Servírujeme ozdobené kešu ořechy.

Připravte si k obědu nebo k večeři tyto chutné špagety. Jistě oceníte jejich příjemnou chuť i rychlou přípravu. dmBio bio pesto bazalka & kešu má veganské složení, na své si tak přijdou nejen vegani, ale i ti, kteří se potýkají s intolerancí laktózy.

Konec seznamu

Podobné kategorie produktů