Kváskový chléb s fazolemi a sušenými rajčátky

dm drogerie
10. 12. 2025

Hotové za 30 min.
Čas na přípravu: 10 min.
•
Doba vaření/pečení: 20 min.
369 kcal/porce
Přísady
na 2 porce (2 )
2 krajíce kváskového chleba (cca 60 g)
půl cibule
1 stroužek česneku
půl lžičky soli
1 lžička medu od dmBio
25 g sušených rajčat
1 plechovka fazolí Cannellini od dmBio
1 lžíce kešu ořechů od dmBio
1 lžíce olivového oleje od dmBio
hrst baby špenátu
pár kapek citronu
10 g (vegan) parmezánu
Příprava
Na pánvi orestujte na lžíci oleje nakrájenou cibuli a nadrobno nasekaný česnek.
Propláchněte si mezitím fazole a polovinu plechovky dejte společně se solí, medem a 80 ml horké vody do mixéru a rozmixujte dohladka.
Poté na pánev (s cibulí a česnekem) přidejte polovinu plechovky celých fazolí, rozmixovanou směs a špenát.
Nechte pár minut propojit, zakápněte troškou citronu a směs naservírujte na chléb. Navrch přidejte sušená rajčata, parmezán a pár nasekaných kešu ořechů.

Použité produkty:
Konec seznamu