Bazalkové farfalle se sušenými rajčaty a piniovými oříšky
Od Nikola Homoková
16. 11. 2023

Hlavní chod
•
Vegetariánské
Přísady
160 g celozrnných farfalle (např. od dmBio)
1 stroužek česneku
1 lžíce olivového oleje (např. od dmBio)
60 g bazalkového pesta (např. od dmBio)
40 g sušených rajčat v oleji (např. od dmBio)
25 g piniových oříšků (např. od dmBio)
10 g másla
bazalka na ozdobení
15 g parmazánu
Příprava
Celozrnné farfalle uvaříme dle pokynů na obalu.
Na pánev přidáme lžíci olivového oleje, nakrájený česnek a orestujeme.
Přidáme sušená rajčata, těstoviny, bazalkové pesto, máslo a na pánvi na mírném výkonu promícháme.
Naservírujeme, posypeme piniovými oříšky a parmazánem, ozdobíme bazalkou a je hotovo.
Kalorie na celý recept:
1 170 kcal
32 g bílkovin
128 g sacharidů
63 g tuků
Použité produkty:
Konec seznamu
